ZONNEVOLGERS

Wilt u zonnepanelen kopen, maar is uw onderneming ongunstig georiënteerd? Gelooft u in de kracht van hernieuwbare energie, maar is er langdurige schaduwvorming op het bedrijfsdak? Bent u op zoek naar een bijzondere eyecatcher op uw parking die u kan integreren met een oplaadinfrastructuur voor elektrische auto’s? 

Welkom bij E-Technics, uw professionele partner voor uw zonnevolgsysteem.

Automatisch meedraaiende zonnepanelen 

E-Technics kent alles van draaiende zonnepanelen voor bedrijven en particulieren. De zonnepanelen worden niet op uw dak geplaatst, maar wel op een vrijstaande mast. Een ingebouwde motor met astronomische klok geeft de juiste draairichting aan waardoor alle zonnecellen continu de maximaal beschikbare energie leveren. Het resultaat? Het rendement verhoogt tot maar liefst 35 % in vergelijking met vaste pv panelen. 

Draaiende zonnepanelen zijn energievriendelijk zonder uitstoot van schadelijke stoffen.

Waarvoor mag u E-Technics bellen? 

  • Zonnevolgsysteem (parking, zuiveringsstation, enz.) 
  • Rendement zonnepanelen berekenen 
  • SMA omvormer zonnepanelen
  • Reinigen of herstellen zonnepanelen
  • Prestaties zonnepanelen opvolgen via pc, laptop, smartphone
  • Zonnevolger prijzen aanvragen

Installatie zonnepanelen of pv-panelen

E-Technics luistert, analyseert en rekent met state-of-the-art software om de technische haalbaarheid van uw project te controleren. Wij beloven dat u maximaal energie uit de zon kan halen en bepalen de juiste configuratie van uw beweegbare zonnepanelen. Met een rugzak vol technische knowhow en jarenlange ervaring plaatst E-Technics uw kwalitatieve materialen met een levensduur van minstens 25 jaar. Heeft u een vraag? Onze expertise is slechts een telefoontje verwijderd.

E-Technics kan een boeiende klantenportefeuille voorleggen met uiteenlopende groene energie projecten van Antwerpen en Leuven tot Hasselt en Knokke. Bekijk onze referenties. 

Wilt u een zonnevolger kopen?  

Contacteer ons voor informatie of vraag een vrijblijvende offerte >>

PV ZONNEPANELEN

26 oktober 2023

BIPV

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x