BIPV

26 oktober 2023

Wilt u overschakelen naar duurzame energie, maar kan uw dak geen zware metalen constructies dragen? Of heeft u enkel een gevel voor zonnepanelen? Droomt u van zonnepanelen die estetisch zijn en nauwelijks opvallen? 

Welkom bij E-Technics, uw betrouwbare partner voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepanelen van de toekomst

E-Technics is gespecialiseerd in het vakkundig installeren van BIPV zonnepanelen die hand in hand gaan met de architectuur. Elegant, eigen ontwerp mogelijk, duurzaam, Benelux productie? Vierdubbelcheck! Als mooie surplus is de mogelijkheid om meteen u gevel te isoleren. Ideaal dus voor gevels van openbare gebouwen, industriële constructies, winkels, magazijnen, beschermde monumenten of moderne woningen. 

Waarvoor mag u E-Technics bellen? 

  • Zonnepanelen voor gevel, glasdaken
  • Speciale zonne-energie toepassingen
  • SMA zonnepanelen omvormer
  • Dak of gevel geïntegreerde zonnesystemen 
  • Prestaties zonnepanelen opvolgen via pc, laptop, smartphone

Een duurzame investering die u snel terug verdient

E-Technics is de referentie voor het plaatsen van BIPV zonnepanelen die  zowel semie-transparant als gekleurd kunnen uitgevoerd worden. Vakspecialisten brengen alle parameters in kaart zodat we kunnen berekenen hoeveel u precies kan besparen met groene energie. Overtuigd? Ongetwijfeld! Samen met een team van gevelbouwers en dakwerkers ontzorgen we u project. Bovendien zijn onze kwalitatieve producten duurzaam en vragen ze weinig onderhoud. Een jaarlijkse check-up door E-Technics volstaat. Door de vele opdrachten in onderaanneming voor BIPV-fabrikanten sinds 2012 heeft E-Technics al meer dan 10 jaar ervaring met de specifieke eisen en regels rond BIPV -engineering. We werken ook in onderaanneming samen met gevelbouwers in België en Nederland waarbij de volledige ontzorging van het elektro gedeelte voor de gevelbouwer belangrijk is vanaf het ontwerp tot en met oplevering.

E-Technics kan een boeiende klantenportefeuille voorleggen met uiteenlopende groene energie projecten van Antwerpen en Leuven tot Hasselt en Knokke. Bekijk onze referenties.

Wilt u innovatieve zonnepanelen plaatsen

Contacteer ons voor informatie of vraag een vrijblijvende offerte >>

PV ZONNEPANELEN

ZONNEVOLGERS

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x