Over ons

Een vakman in hart en nieren…

Wim Schrijvers is sinds 2006 de drijvende kracht achter E-Technics. Met zijn West-Vlaamse en Limburgse roots heeft hij een vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in groene energie en gepassioneerd werkt voor particulieren en bedrijven. Met meer dan 18 jaar ervaring op de teller levert, monteert, installeert en onderhoudt E-Technics alle zonnepanelen voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Ons paradepaardje? Zonnevolgers en BIPV( zonnepanelen op maat ). 

Rescert erkenning sinds 2014(eerste beschikbare opleiding in Vlaanderen) en een hernieuwing sinds 2/2022(ook de eerst beschikbare opleiding)zoals u ziet is de erkenning geen vodje papier voor E-Technics.

 ‘Schilde, Keerbergen, Brasschaat, Hasselt, Hove, Knokke of Leuven? Omdat E-Technics iedereen wil laten meegenieten van zonne-energie bouwen we aan een uitgebreide portfolio met mooie referenties in heel Vlaanderen.’

Een ambitieuze blik op de toekomst…

E-Technics zet 100 % in op innovatie door te blijven investeren in het bedrijf, maar ook in partnerships, klanten en nieuwe producten. Wij willen niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen kennen, maar ze ook voor blijven. Net daarom investeren onze ervaren vakmannen in opleidingen om de beste service te garanderen.  

Voor de financiële diensten die zich zorgen maken: Door de open samenwerking met de fabrikanten (Duitse multinationals) willen zij de financiële draagkracht garanderen zodat u project tot een goed einde komt.

‘Heeft u een studiebureau of bent u architect of projectleider? Wij willen duurzame samenwerkingen sluiten met gedreven ondernemers die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren.’

Een service met een plusfactor…

Vanaf het eerste contact moment tot lang na de oplevering kan u rekenen op een vijf sterren service. Wij ontzorgen elke klant van A tot Z met een maximaal rendement. Hoe? Wij kiezen bewust voor zo veel mogelijk Europese materialen met kwaliteitslabel en garanties, maar we werken wel merkonafhankelijk. 

We werken zowel in België als Nederland.

‘We vinden het fantastisch om samen met onze te klanten te werken aan een energieke toekomst.

Een werkdag met E-Technics…

KWALITEIT │ Het moet niet goed zijn, het moet perfect zijn. 

PERSOONLIJK │ Meewerkend zaakvoerder is het centrale aanspreekpunt. 

OP MAAT │ Steeds in overleg werken met de klant.  

COMMUNICATIE│ Heldere afspraken zonder onaangename verrassingen. 

ONDERZOEK EN ONTWIKKELING│Door een andere kijk steeds een toekomst bestendige oplossing.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x