Over ons

Een vakman in hart en nieren…

Wim Schrijvers is sinds 2006 de drijvende kracht achter E-Technics. Een vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in groene energie en gepassioneerd werkt voor particulieren en bedrijven. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller levert, monteert, installeert en onderhoudt E-Technics alle zonnepanelen voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Ons paradepaardje? Zonnevolgers en BIPV( zonnepanelen op maat ). 

 ‘Schilde, Keerbergen, Brasschaat, Hasselt, Hove, Knokke of Leuven? Omdat E-Technics iedereen wil laten meegenieten van zonne-energie bouwen we aan een uitgebreide portfolio met mooie referenties in heel Vlaanderen.’

Een ambitieuze blik op de toekomst…

E-Technics zet 100 % in op innovatie door te blijven investeren in het bedrijf, maar ook in partnerships, klanten en nieuwe producten. Wij willen niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen kennen, maar ze ook voor blijven. Net daarom investeren onze ervaren vakmannen in opleidingen om de beste service te garanderen.  

‘Heeft u een studiebureau of bent u architect of projectleider? Wij willen duurzame samenwerkingen sluiten met gedreven ondernemers die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren.’

Een service met een plusfactor…

Vanaf het eerste contactmoment tot lang na de oplevering kan u rekenen op een vijf sterren service. Wij ontzorgen elke klant van A tot Z met een maximaal rendement. Hoe? Wij kiezen bewust voor materialen met kwaliteitslabel en garanties, maar we werken wel merkonafhankelijk. 

‘We vinden het fantastisch om samen met onze te klanten te werken aan een energieke toekomst.

Een werkdag met E-Technics…

KWALITEIT │ Het moet niet goed zijn, het moet perfect zijn. 

PERSOONLIJK │ Meewerkend zaakvoerder is het centrale aanspreekpunt. 

OP MAAT │ Steeds in overleg werken met de klant.  

COMMUNICATIE│ Heldere afspraken zonder onaangename verrassingen. 

Over ons
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x