Lichtgewicht zonnepanelen

Wilt u overschakelen naar duurzame energie, maar kan uw dak geen zware metalen constructies dragen? Of heeft u een halfrond dak en zoekt u buigbare zonnepanelen? Droomt u van zonnepanelen die flinterdun zijn en nauwelijks opvallen? 

Welkom bij E-Technics, uw betrouwbare partner voor het plaatsen van zonnepanelen.

Zonnepanelen van de toekomst

E-Technics is gespecialiseerd in het vakkundig installeren van flexibele zonnepanelen die hand in hand gaan met de architectuur. Elegant, flinterdun, licht van gewicht en buigbaar? Vierdubbelcheck! Als mooie surplus is de uitstekende prijs-rendement verhouding vergelijkbaar met die van standaard zonnepanelen. Ideaal dus voor daken van openbare gebouwen, industriële constructies, winkels, magazijnen, beschermde monumenten of moderne woningen. 

Heeft u recht op een zonnepanelen subsidie? E-Technics heeft de expertise om u te begeleiden in dit project.

Waarvoor mag u E-Technics bellen?

  • Zonnepanelen halfrond, plat, zinken dak 
  • Speciale zonne-energie toepassingen
  • SMA zonnepanelen omvormer
  • Dak geïntegreerde zonnesystemen 
  • Prestaties zonnepanelen opvolgen via pc, laptop, smartphone

Een duurzame investering die u snel terug verdient

E-Technics is de referentie voor het plaatsen van flexibele zonnepanelen gemaakt uit ultralicht, maar ijzersterk materiaal. Vakspecialisten brengen alle parameters in kaart zodat we kunnen berekenen hoeveel u precies kan besparen met groene energie. Overtuigd? Ongetwijfeld! Onze zonnepanelen installateurs komen langs en monteren een op maat samengesteld systeem rechtstreeks op uw dak. Bovendien zijn onze kwalitatieve producten duurzaam en vragen ze weinig onderhoud. Een jaarlijkse check-up door E-Technics volstaat. 

E-Technics kan een boeiende klantenportefeuille voorleggen met uiteenlopende groene energie projecten van Antwerpen en Leuven tot Hasselt en Knokke. Bekijk onze referenties.

Wilt u innovatieve zonnepanelen plaatsen

Contacteer ons voor informatie of vraag een vrijblijvende offerte >>

Lichtgewicht zonnepanelen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x