TeltoCharge

Design laadpalen


Ontdek de toekomst van elektrisch rijden met TeltoCharge! Een product van Teltonika Energy, een bedrijf dat deel uitmaakt van de Litouwse hightechgroep Teltonika.

TeltoCharge is een eenvoudig te gebruiken, slimme en betrouwbare EV-oplaadstation. Het biedt een breed scala aan configuratieopties, van verschillende kleuren voorplaten, socket- of kabelvarianten tot verschillende verbindingstypes. Afhankelijk van individuele behoeften kunnen gebruikers ook het apparaat kiezen met een geschikt vermogen van 7,4 kW, 11 kW en tot 22 kW. TeltoCharge is compatibel met alle volledig elektrische of plug-in hybride auto’s.

Laadpalen mogen er ook mooi uit zien. Door het unieke design en de mogelijkheid om de front te kiezen uit verschillende kleuren zal er altijd wel een passende kleur zijn voor u omgeving.

Ervaar de kracht van de toekomst met TeltoCharge!

Uw voordelen:

  1. Aanpasbaarheid: TeltoCharge biedt een breed scala aan configuratieopties, van verschillende kleuren voorplaten, socket- of kabelvarianten tot verschillende verbindingstypes1. Gebruikers kunnen ook het apparaat kiezen met een geschikt vermogen van 7,4 kW, 11 kW en tot 22 kW1.
  2. Robuuste en betrouwbare bouwkwaliteit: TeltoCharge heeft een robuuste externe schaal en betrouwbare bouwkwaliteit, die zelfs het zwaarste weer kan weerstaan. Het is IP55 en IK10 geclassificeerd, wat betekent dat het zowel binnen als buiten veilig kan worden geïnstalleerd2.
  3. Krachtig: TeltoCharge heeft een laadcapaciteit tot 22 kW, waardoor gebruikers minder tijd hoeven te wachten op het opladen van hun EV en meer tijd kunnen genieten van de rit2.
  4. Slim beheer: Gebruikers kunnen de status van hun oplader volgen, het opladen plannen wanneer de stroom het goedkoopst is, hun statistieken in realtime bekijken, hun oplader vergrendelen om deze te beschermen tegen ongewenste gebruikers en meer in de TeltoCharge App2.
  5. Compatibiliteit: TeltoCharge is compatibel met alle volledig elektrische of plug-in hybride auto’s1.
  6. Bescherming: TeltoCharge biedt snelle en eenvoudige EV-oplaadautorisatie met behulp van een NFC-kaart of app om ongewenst gebruik te voorkomen3.
  7. Gemak: TeltoCharge heeft dynamische LED-lampjes die het vermogen, de connectiviteit en de oplaadstatus weergeven3.
  8. Garantie: Gebruikers kunnen TeltoCharge ten volle genieten en zich geen zorgen maken over een ding met een garantie van drie jaar3.


close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x